AB ERASMUS PLUS KA1 PROJESİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi AB Erasmus Plus KA1 projesi tanıtım toplantısı yapıldı.

Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi´nin 2016 Çağrı döneminde kabul edilen IPA  projesi kapsamındaki Erasmus + KA1 projesinin tanıtım ve yaygınlaştırma toplantısı yapıldı. Toplantıya Okul öğretmenleri ile çevre okullardaki öğretmen ve yöneticiler katıldılar. Okul Müdürü Şaban Yavuz 2016 yılında kabul edilen proje ile Okulumuz öğretmen ve yöneticilerinin Avrupa´nın değişik şehirlerine 16 hareketlilik gerçekleştirdiğini bu hareketlilikler de öğretmenlerin sınıfta sorgulamaya dayalı öğrenme hakkında seminer aldıklarını  söyledi. Öğrendikleri  bu bilgi ve tecrübelerini okuldaki öğretmen ve çevre Okullardaki Öğretmenlerle paylaşmak amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini bildirdi.  Öğretmenlerin de burada l edindikleri bilgi ve tecrübelerini öğrencilere uygulayacaklarını söyledi. Paylaşım toplantısı AB Erasmus KA1 projesinin hareketliliklerine  katılan öğretmenlerin katılımcılara yaptırdıkları etkinliklerle devam etti. Erasmus+ KA1  yaygınlaştırma toplantısına katılan öğretmenler de son derece verimli ve faydalı bir paylaşım olduğunu söylediler.

Yayın: 13.10.2016 - Güncelleme: 02.11.2016 10:13 - Görüntülenme: 1023