Onhal Sınav Yayın Hayatına Başlamıştır

Onhalsinav

Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılan FATİH projesi hazırlığı tüm okullarda olduğu gibi okulumuzda da hızla devam etmektedir.Öğrencilerimize dağıtılacak tablet bilgisayar ve akıllı tahtaların daha etkin ve yaygın kullanılması düşünülerek onhalsinav.com sınav sitesini hizmete açmış bulunmaktayız.Okulmuz adına açılan online sınav sitemizin öğretmen ve öğrencilerimize faydalı olmasını yürekten temenni ediyoruz. Sınav sitemizde tüm sınıflara ait derslerlerle ilgili sorular yer alacaktır.Sorular çoktan seçmeli,yaprak test ve bilgi sınavları şeklinde olacaktır.Ayrıca 3D roman kitapları ve bu kitaplara ait kitap kurdu sınavları olacaktır. Sitemize www.onhalsinav.com linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.