KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi

OSMAN NURİ HEKİMOĞLU ANADOLU LİSESİNDEN ANLAMLI İFTAR

Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi,  Okul Aile Birliğimiz ve Öğrencilerimizin organize ettiği  iftar yemeğinde Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı  ve Sevgi Evlerinden çocuklarla eski öğretmen ve idarecilerimiz , mezunlarımız, Okul öğrencilerimiz ,Velilerimiz ,öğretmenlerimiz, bir araya geldi. İlahiler ve Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunarak başlandığı programa Kimsev ve Sevgi Evlerinden katılan  çocuklara hediyeler takdim edildi.  Türkiye yardım sevenler Derneği Konya şube Başkanı Fahriye Gürler hanımefendinin ve Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Sırrı Demirelin de konuşma yaptığı iftarda Son olarak söz alan Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Şaban Yavuz: Böyle bir organizasyonu düzenlemekteki amacımız aramızdaki Bağları kuvvetlendirmek ve okul kültürü oluşturmak amaçlanmış olup sosyal sorumluluk gereği Sevgi Evleri ve kimsesiz çocukları da iftar yemeği ikram edilerek anlamlı hale getirmek istediklerini belirtti. Okul öğretmenleri ve veliler ile okuldan mezun öğrencilerimizi ve daha önce okulda görev yapan yönetici ve öğretmenlerimizin hasret gidermelerine de imkan sağlamış olduk dedi. Program bir dahaki iftar yemeğinde buluşmak üzere sözleşilerek son buldu.

04-06-201704-06-201704-06-2017

04-06-2017