ONHAL HAYDİ KONUŞ BAKALIM MÜNAZARA YARIŞMASINDA SELÇUKLU İKİNCİSİ OLDU

Okulumuz münazara takımı münazara yarışmasında çok güzel bir derece elde etti. Sıradan bir cümle gibi dursa bile bu cümleyi burada okuyor olmanızın arka planında bir hayli zorluklar yatıyor. Yeri geldi 1 saatlik uykuyla okula geldiler, yeri geldi gece 12lere kadar zoom üzerinden çalışmalar yaptılar, yeri geldi hiç mola vermeden tüm ders ve tenefüslerde alıştırma yaptılar hatta yeri geldi bir yanlış anlaşılma dolayısıyla son gece çalışılan münazaradan galibiyetle ayrıldılar...

Okulumuz ilk turda Buhara Kız İmam-hatip Lisesi ile yarıştı. Daha sonra Selçuklu Fen Lisesi'ni elediler. Ardından Konya Spor Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Liselerini de eledikten sonra final turunda Atatürk Mesleki ve Teknik Lisesi ile yarıştı. Ne yazık ki final turunda çok küçük bir farkla elendi. Ama yine de harika bir derece elde etti. ONHAL ilk defa münazara alanında finale kadar yükseldi ve bu alanda  SELÇUKLU İKİNCİLİĞİ elde etti.

Gururumuz olan münazara ekibine; "Fatmanur Ayöz, Uygar Karakurt, Efe Berat Turan, Aysel Ateş, Yusuf Kaan Dikmen" Her şekilde destekte bulunan ve ekibe öncülük eden Musa Avcı hocamıza, yine her şekilde destek veren okul idaremize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

13-01-202213-01-202213-01-202213-01-202213-01-2022

Yayın: 13.01.2022 - Güncelleme: 13.01.2022 13:41 - Görüntülenme: 882