Okulumda "Kan"panya Var

Sayın Velimiz,

Türk Kızılay ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak siz değerli öğrencilerimiz ve velilerimizin desteği ile bu eğitim döneminde de kan bağışlayarak binlerce hayat kurtarmak ve ilerleyen yıllarda çocuklarımızın kan bağışını bir davranış şekline dönüştürebilmesini sağlamak amacı ile okullarımızda kampanyalar düzenlemektedir.

Bu kapsamda  okulumuzda da kan bağış kampanyası yapılacaktır. Katılımın en yüksek düzeyde gerçekleşeceğine inanmaktayız. KOMŞULARINIZI VE ARKADAŞLARINIZI DA BEKLİYORUZ.

Okulumuzda 17 / 06 / 2021 tarihinde 09.30-18.00 saatleri arası gerçekleştirilecek olan kan bağış kampanyasına katılarak sizleri de üç ayrı kişiye hayat vermeye davet ediyoruz.

BİR GÜN DEĞİL BUGÜN GEL !

Kan bağışı yapmak isteyenlerin linkte yer alan anketi doldurmalarını rica ederiz.

Yayın: 26.05.2021 - Güncelleme: 26.05.2021 18:57 - Görüntülenme: 426