KONYA´YI TEMSİL EDECEĞİZ

Okulumuz Stem Kulübü proje ekibi,Şubat-Mayıs ayları arasında zorlu ve dikkat gerektiren çalışmalarından sonra “EKYAT” isimli otomatik bir sera kiti protitipi geliştirdiler.

Sabancı Vakfı ve TürkiyeTeknoloji Geliştirme Vakfının (TTGV) birlikte yürüttüğü “Yarını İnşa Et “ programı çerçevesinde yürütülen yarışmaya bu projeleri ile katıldılar . Konya ilinden başvuran 32 proje içerisinde ilk beşin içerisinde (sıralamanın belirtilmediği) yer alarak güzel bir başarıya imza attılar. 27-28 Mayıs 2019 tarihlerinde  İstanbul Sabancı Center (Sabancı Kuleleri) ‘da yapılacak olan ikinci etabın final yarışmasında yer alarak 20 proje ile tekrar yarışacaklardır.

“EKTAT” proje ekibinde yer alan İbrahim Enes Baloğlu, Oğuzhan İpteş , Tahir Furkan Sarıdiken, Bekir Eren Ünüvar, Ayşe Miray Türker öğrencilerimizi ve projenin mentör(Matematik )öğretmeni  Yasemin Çetinkaya’yı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

0-05-201920-05-201920-05-2019

Yayın: 20.05.2019 - Güncelleme: 20.05.2019 09:59 - Görüntülenme: 643