T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SELÇUKLU - Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi

Education Based Activities eTwinning Projesi Sanal Sergisi

Education Based Activities (EBA) eTwinning okul projemiz, 2021 yılı temmuz ayında  18 öğretmen, 86 öğrenci ile başlamış ve nisan ayında tamamlanmış uluslararası bir projedir. Okulumuz 10A ve10G sınıflarından 5 öğrencinin katılımı ile yürütülmüş olan projenin mentörlüğünü matematik öğretmenimiz Yasemin Çetinkaya yapmıştır.

Education Based Activities eTwinning projesinde, öğrencilerin çeşitli oyun etkinlikleriyle farklı derslerini eğlenerek kalıcı olarak öğrenmeleri hedeflenmiştir. Matematik ve diğer derslerde soruları üretirken ve çözerken kurgulama ve yorumlama, araştırma yapma ve sunum hazırlama becerilerini geliştirmişlerdir. Ayrıca e-güvenlik konularında bilgiler edinmişler ve web2 araçları ile dijital platformları daha bilinçli ve etkili bir şekilde kullanma yeterliliklerini artırmışlardır.

Projenin başarılı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan proje yürütücüsü matematik öğretmenimiz Yasemin Çetinkaya ve projede yer alan öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Proje sonunda bir sergi hazırlanarak çalışmalar sanal ortamda paylaşılmıştır. Proje sanal sergisi bu linkten izlenebilir:

https://app.emaze.com/@ALRCCZORR/educaton-based-actvtes

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.04.2022 - Güncelleme: 28.04.2022 13:39 - Görüntülenme: 420
  Beğen | 0  kişi beğendi