T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SELÇUKLU - Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi

EDUCATION BASED ACTIVITIES (EBA) eTwinning Projesi

EDUCATION BASED ACTIVITIES (EBA) eTwinning Projesi

EBA, 6 ülkeden 18 farklı okuldan öğretmenlerin işbirliğinde yürütülen 82 öğrencinin katılımı ile yürütülen uluslararası bir eTwinning projesidir.

               Bu projede; öğrencilerimizin farklı derslerde yapılan birçok değişik etkinliklerle derslerini kalıcı olarak ve eğlenerek öğrenmeleri hedeflenmektedir.

            Okulumuz 10A, 10B ve 10G sınıflarından gönüllü öğrencilerimiz ile yola çıktığımız bu projede; öğrencilerimiz eleştirel düşünme, işbirlikçi yaklaşım, takım çalışması, iletişim becerileri kazanarak yaratıcılıklarını geliştirmenin yanında teknolojiyi yakından tanıyarak ve aynı zamanda web 2.0 araçlarını kullanarak kendi yeterliliklerini geliştireceklerdir. Dili İngilizce olan projede yer alarak farklı ülkelerden öğrencilerle tanışarak, sosyalleşecekler ve akranlarıyla İngilizce dersi pratiği yapma imkanı da bulacaklardır. Proje kapsamında matematik derslerinde kullanılan web 2.0 araçları ile matematik öğrenmek artık bir eğlenceye dönüşecek ve öğrenciler eğlenirken de öğreneceklerdir.

Proje çalışmaları okulumuz adına matematik öğretmeni Yasemin Çetinkaya rehberliğinde yürütülmektedir.

EDUCATION BASED ACTIVITIES (EBA) eTwinning Project

EBA is an international eTwinning project carried out with the participation of 82 students, carried out in cooperation with teachers from 18 different schools from 6 countries.

                In this project; It is aimed that our students learn their lessons permanently and having fun with many different activities in different classes.

In this project we started with our volunteer students from 10A, 10B and 10G classes; Our students will develop their creativity by gaining critical thinking, collaborative approach, teamwork, and communication skills, as well as improving their own competencies by getting to know technology closely and using web 2.0 tools at the same time. By taking part in the English-speaking project, they will meet students from different countries, socialize and have the opportunity to practice English with their peers. With the web 2.0 tools used in mathematics lessons within the scope of the project, learning mathematics will now turn into a fun and students will learn while having fun.

               Project studies are carried out on behalf of our school under the guidance of mathematics teacher Yasemin Çetinkaya.

 12-11-2021

               

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.11.2021 - Güncelleme: 12.11.2021 11:45 - Görüntülenme: 456
  Beğen | 3  kişi beğendi